Mentor

Stina Hollesen

Jeg glæder mig til at kunne træde ind som mentor på uddannelsen og være en del af at støtte, inspirere og åbne vejen ind i din indre visdom og det jeg kalder den udvidede måde at gå i livet på.
For mig betyder det at, vi bærer livet og det vi oplever i højere og dybere bevidsthed. Der hvor dét som har været knuder og stagnation i livet, åbnes til at bære kærlighed, indsigt og bevægelighed ind.

Det ligger mig på hjertet at den mentor gruppe jeg holder, bliver et sikkert rum med din støtte og inspiration til udfoldelsen og indfoldelsen af dit uddannelsesforløb.
I min erfaring er støtten guld i arbejdet med at se og møde dig selv i alt du er.
Jeg holder en dyb forståelse for energetiske mønstre og fastlåsninger som er båret på i livet og jeg vil i gruppen støtte dig med implementeringen og praksis af at ændre det via energiværktøjer og øvelser.

En af de største gaver energiarbejdet giver mig er at kunne vende “the downside to the upside”. Når det er vendt kan du skabe dit liv fra et indsigtsfuldt, harmonisk og kærligt sted og helt udfolde dine gaver.

Min kontekst
Efter at have afsluttet uddannelsen hos Marianne Lane, boede jeg 1,5 år hos en shaman i Portugal, hvor min egen rejse ind i energi og bevidstheds arbejdet og alt det jeg havde lært på uddannelsen, blev udfoldet i et særligt rum. Det har i høj grad været med til at jeg idag går i harmoni i livet på en helt ny måde og jeg føler mig dybt forbundet i mig selv og alt der er omkring mig.

Jeg har en baggrund som shiatsu baseret kropsterapeut. Shiatsu er baseret på traditionel kinesisk medicin og arbejder på meridian banernei kroppen. Noget der kendetegner foreningen mellem mit arbejde fra at være Shiatsu terapeut  til energi og bevidsthedsarbejder er at
rejse ind i lagene i krop og energi, forløse og skabe harmoni og flow.
For mig har kroppen været en visdoms kilde med symptomer og et sprog der var vejviser ind i det mere subtile energiarbejde og ind i forløsning af gamle traume lag.
Samtidig er det stærke energiarbejde, som Basisuddannelsen er, en direkte kontakt ind til kroppen, sindet, livet og relationer.

I mit arbejde oplever jeg det ofte som sjælens indtrædelse i cellerne og forløsning af de knuder vi bærer, der hvor vores visdom skal træde ind.
Denne tilgang vil mit mentor arbejde være inspireret af og jeg glæder jeg mig til at dele det med dig så du kan finde det der er din form og udtryk og hvordan du bedst udfolder basisuddannelsens værktøjer og visdom i dig og dit liv.

Basisuddannelsens værktøjer og arbejdsform har været grobunden for at løfte mig selv ind i en helt ny livskvalitet og nærvær, hvor min klarfølelse og sansninger er blevet et stærkt kompas og kapacitet jeg har dyb tillid til og arbejder og lever ud fra.

Derfor ligger det mig meget nært at være med til at guide og holde et rum for dig der går ind og fordyber dig i bevidstheds arbejde.
Den vision jeg holder og det jeg ønsker at støtte dig i er, at du træder ind der hvor du lever i dyb forening med din livskraft og får vendt udfordringer til gaver og muligheder for at bære endnu mere af din essens ind så du kan udfolde dig klart og kærligt i livet.

Mulige ugedage for mentorgruppe

1 gang ugentligt Tirsdage, onsdage, torsdage kl 11 til 13, 16-18 eller 18.30 til 20.30
Online undervisning

Uddannelses & kursus baggrund
-Den Indre Visdom, Basisuddannelsen, hos Marianne Lane – Speciale i at Ære og Bære Livet i Mennesket, det Besjælede Væsen.
-Intuitive Medical Reading, hos Signe Rosenweiss
-Fundaments healing, hos Tina Dølrath Isaksen
-Sacred Body Awakening, hos Timiann Melissa
-Shiatsu terapeut uddannelse, Zen Shiatsu & Qi Gong school
-Manuvision grundkursus 1 og 2
-Reiki I & II
-CBS Bs i Business Language & culture