Mentor

Maria Vestergaard

Hvem er jeg  

Jeg er mor til 4 fantastiske unger og gift med deres far Peter. Jeg er uddannet sygeplejersker, hvor jeg har erfaringer fra blandt andet intensiv og kræft afdelingen.    

Jeg har en fortid hvor jeg i en åre lang periode har gået med næsen godt og grundigt i gruset. Jeg har fra første hånd oplevet hvordan Mariannes uddannelse kan skabe et grundlag for at ændre hele ens liv. 

Jeg er lige startet op gen efter barsel og arbejder til dagligt som spirituel konsulet/ inspirator og har en klar vision om at bringe spiritualiteten helt ind i danskernes hverdag. Jeg er meget inspireret af personligudvikling og de værktøjer der gøres brug af når man arbejder med sit mindset.  

Kombinationer af energi bevidsthed og mindset udvikling har for mig været nøglen til det lykkelige liv.    

Når jeg arbejder, er min klarfølelse og klarsyn et meget vigtigt redskab. Jeg bruger det til at fornemme hvad den person over for mig tænker eller føler og det vil jeg på samme måde gøre brug af i vores undervisning.  

Jeg er gift med verdens bedste mand som ikke tror eller ønsker at tro på det spirituelle og har jeg igennem de sidste mange år øvet mig i at bringe alt det jeg oplever og gør brug af i den spirituelle verden ind i den konkrete verden, hvilket gør mig utrolig god til at forklare det ukonkrete på dansk.  

Jeg har, siden jeg stødte på Mariannes arbejde i 2016, taget utallige af hendes kurser og jeg har i gennem flere år bidraget med energi til hendes frivillige arbejde og jeg blev i 2018 færdig uddannet på Den indre visdom, det der i dag svare til basisuddannelsen.  

Jeg er super taknemmelig for at du har taget dig tid til at læse om mig og håber at møde dig som mentor. Jeg vil med glæde bringe alt min livserfaring i spil for at flytte dig til lige præcis det niveau du ønsker at udvikle dig til.  

Kærlig hilsen Maria  

Undervisning: 

Jeg kan tilbyde som udgangspunkt mentor undervisning hver fredag formiddag fra 10.00 – 12.00.  

Men kan efter behov tilpasses gruppens ønsker.