Visdomsskolen for Moderne Shamanisme har opstart i 2020. Derfor er udtalelserne nedenfor fra deltagere på Marianne Lanes tidligere uddannelser (Den Indre Visdom, Den Ydre Visdom, Kernehealeruddannelsen M. fl.)

"Fred. For mig som har bevæget mig i livet i rigtig megen utryghed og frygt, er det virkelig magisk at være fredfyldt. Ikke bare i øjeblikke, som det startede med på min færd Mariannes ”univers”, men nu som en grundtilstand. Vejen har været forbi en masse transformationer, se mig selv indefra, se hvordan jeg møder virkeligheden, en masse forløsninger og magi. Det har ikke været lutter lagkage men jeg kendte ikke vejen, jeg lærte at se det jeg står i og at tage mit næste skridt. Igen og igen. Det blev helt naturligt for mig ”bare” at tage det næste skridt. Det har virkelig ført mig vidt omkring i mig selv. Det er meget rørende at gøre status over. Jeg fyldes af både kærlighed og taknemlighed. For at have møde de muligheder jeg har mødt gennem Marianne. For at jeg har taget imod dem. Tak til Marianne og alt hvad hun er i kontakt med. Tak til mig selv og alt hvad jeg er i kontakt med og alt hvad jeg er. Jeg ønsker med dette at give mine lyseste og allerbedste anbefalinger til dig som har lyst til at starte på uddannelse eller forløb i Mariannes ”univers”.

Min historie kort: Jeg startede med et enkelt kursus, efter at have hørt Mariannes navn nævnt i flere sammenhænge fra flere kanter. Troede det ville være ren wellness. Det var det ikke, det triggede faktisk min angst. Men det var alligevel godt og jeg blev nysgerrig indefra et sted jeg ikke kendte. Jeg begyndte at følge med og lytte gratis healing fra youtube. Et halvt år senere valgte jeg at få en kernehealing, det gav meget mening for mig. Ville så gerne starte på uddannelsen Den Indre Visdom, men synes det var mange penge. Få dage efter fik jeg en erstatning med posten som gjorde det muligt for mig at begynde. Det gode ved uddannelsen var at man ikke skulle betale det hele med det samme, man kunne betale så længe man ville være med. Så jeg gik i gang. Det var tit underligt og lidt mærkeligt men det var også fantastisk og jeg mærkede hurtigt at det gavnede mig og mit liv. Jeg har siden gennemført Den Indre Visdom, Den Ydre Visdom og deltaget i flere andre kurser og forløb. Kunne slet ikke lade være. Det kan jeg stadig ikke."
Helleli
"Jeg er dybt taknemmelig for det udbytte, som jeg har fået af at være med på kurser ved Marianne. Hvad jeg ved første øjekast tænkte ville være gode redskaber til at støtte andre mennesker, har vist sig at blive uvurderlige metoder til at få ro, balance og afklaring ind i mit liv. Kurserne har givet mig styrke som privatperson, underviser og healer, og de har givet mig muligheden for at støtte andre i at finde deres indre styrke, ro og lethed.

Det sidste års tid, har jeg deltaget i kurset i intuitiv- og hjertehealing, kursus i felter, sommerretræten, en kursusdag om åndemaneren samt diverse meditationer online. Ofte har jeg taget mig selv i at tænke: ”Er jeg god nok til at bruge metoden?” men hver dag bruger jeg alligevel på disciplineret vis arbejdstilstanden, det at holde felter samt ankringer til at få indre erkendelser. Min oplevelse er, at tilstandene udfolder på fascinerende vis. De overrasker mig gang på gang positivt.

Når jeg healer, er jeg på ingen måde i tvivl om, at energien flyder. Interessant nok oplever jeg, at når jeg går i ”arbejdstilstand,” inden jeg skal give en healing, er det som om, at mit system ved, hvad der skal ske, for det føles mere intenst, end når jeg går i arbejdstilstand uden at skulle heale en anden. Ved at have kastet mig ud i både at give individuelle og gruppehealinger har jeg erfaret gennem modtagernes tilbagemeldinger, at det virker.

Arbejdstilstanden, som hjælper healeren med at give healing uforstyrret af sit eget indre rod, er et fantastisk redskab i mange sammenhænge. Selv når det føles som om, at verden vælter inden i mig, kan jeg gå i arbejdstilstand og dermed undervise eller heale fra et balanceret og roligt sted, hvormed arbejdstilstanden hjælper mig med at fremstå professionel.

Når jeg holder feltet, når jeg underviser, oplever jeg, at jeg roligt kan lægge mine noter fra mig, for ord og inspiration flyder med lethed. Jeg oplever ofte at føle mig ekstra glad og let inden i, når jeg har holdt et felt, hvor støttende bevidstheder var inviteret ind. Healingsfelter kan sætte mig i en sårbar proces, men det forløser jo. Efter kurset i felter havde jeg en uge, hvor jeg var så fjolleglad, som det sjældent er sket – så det at holde felter er helt sikkert også berigende som privatperson.

En bonus ved at få undervisning af Marianne er hendes fokus på og metoder til ”spirituel hygiejne” (at rydde op i sit indre), som tjener til, at vi bedst muligt kan stå til rådighed for andre, men som også virker berigende og forløsende på mig personligt. Jeg føler mig som privatperson meget stærkere i mig selv, fordi Marianne har givet mig redskaber til at se det større perspektiv, frem for at synke ned i det kaos og mudder, som situationer i livet til tider kan føles som. Jeg får i meget højere grad end før erkendelser, og de er så stærke, at der ikke er noget at rafle om indeni, hvilket giver afklaring og ro i mig og en stærk tro på og hvilen i mig selv.

Jeg falder ofte hen i en så afslappet tilstand under Mariannes meditationer og healinger, at jeg ikke får ordene med, men når jeg genhører dem, bliver jeg betaget og berørt over de meget smukke, poetiske og styrkende ord.

Kort sagt oplever jeg, at alle Mariannes kurser giver redskaber, som arbejder i adskillige niveauer, og som støtter dig som deltager privat og professionelt samt støtter dig i at støtte andre.

Af hjertet tak til Marianne og mine varmeste anbefalinger"
Maria Lauridsen Jensen