Marianne Lane

Er Moderne Shaman og Civilingeniør i Miljøteknologi med speciale i kemi, mikrobiologi og molekylærbiologi.

Hun har arbejdet på universitetet med forskning indenfor Mikrobiologisk nedbrydning af miljøfremmede stoffer, detekteret med molekylærbiologiske metoder.

Hun har arbejdet som ingeniør med fagtekniske specialopgaver og som projektleder for større projekter og kunder indenfor det offentlige såvel som det private erhvervsliv.

Hun har arbejdet som spirituel vejleder, klarsynet, kanal og healer siden 2012 – fuld tid siden 2014. Grundlægger af Visdomsskolen for Moderne Shamanisme

Rebekka Lassesen

Er Moderne Shaman, uddannet hos Marianne Lane i 2015.
Har været intern underviser på kernehealeruddannelsen i 2018 og 2019, og arrangeret en række spirituelle rejser i samarbejde med Marianne Lane.

Rebekka arbejder dybt med mennesker på en ren og kærlig måde, med healing, klarfølelse og klarsyn.

Se mere om Rebekkas virke her: http://rebekkalassesen.com/ 

 

Kirsten Stendevad

Er mentor i (op)lysende lederskab og er specialist i at hjælpe iværksættere på det bedste spor både professionelt og åndeligt. Hun skaber stærke professionelle netværk i den helt rette ånd.

Se mere om Kirstens virke her: www.kirstenstendevad.dk

Mentorer på Basisuddannelsen

Christa Malherbe

Jeg har et dybtfølt ønske om at hjælpe andre på min vej, gennem de redskaber og øvelser som jeg har lært hos Marianne, simpelthen fordi jeg oplever at det har højnet min trivsel, sprunget alle rammer for hvad jeg troede var mig muligt.

Jeg lever et liv med overflod af kærlighed. Og det er, hvad spiritualitet skal kunne for mig. Bevidnes i min hverdag, i min virkelighed som øget trivsel og kærlighed.

Maria Vestergaard

Kombinationer af energi bevidsthed og mindset udvikling har for mig været nøglen til det lykkelige liv.    

Når jeg arbejder, er min klarfølelse og klarsyn et meget vigtigt redskab. Jeg bruger det til at fornemme hvad den person over for mig tænker eller føler og det vil jeg på samme måde gøre brug af i vores undervisning.  

Stina Hollesen

Jeg har en baggrund som shiatsu baseret kropsterapeut. Shiatsu er baseret på traditionel kinesisk medicin og arbejder på meridian banerne i kroppen. Noget der kendetegner foreningen mellem mit arbejde fra at være Shiatsu terapeut  til energi og bevidsthedsarbejder er at
rejse ind i lagene i krop og energi, forløse og skabe harmoni og flow.
For mig har kroppen været en visdoms kilde med symptomer og et sprog der var vejviser ind i det mere subtile energiarbejde og ind i forløsning af gamle traumelag.