VELKOMMEN TIL VISDOMSSKOLEN FOR MODERNE BEVIDSTHED – MODERNE SHAMANISME

På Visdomsskolen har du mulighed for at indgå i et stærkt og bærende fællesskab, med kompetente undervisere og en nytænkende undervisningsform, som rummer det hele menneske. Her vil du blive mødt i energi og med ord, som åbner din adgang til det spirituelle univers på den måde, som passer allerbedst til dig.

Undervisningens formål er at skabe større sammenhæng i virkeligheden igennem spirituelle forståelser og redskaber, som klæder dig på til at balancere og udfolde dig selv i den moderne bevidstheds tidsalder, både som privatperson, i dit erhverv og/eller som praktiserende Moderne Shaman.

Tyvstart på basisuddannelsen

2 moduler som videoundervisning med to livemøder
Opstart 1 Juni 2021 (Men du kan tilmelde dig hele måneden)
Se første lektion nedenfor
Pris 5400,-
Rabat til og med 15/6: 3750

<-Klik på billedet

Video fra åbent hus 2020

Læs også:  ”Hvad er en Moderne Shaman” og ”Hvad er den Moderne Bevidsthed

Undervisningen, som du modtager på Visdomsskolen, er en blanding af ord, healing, praktiske opgaver og åndsvidenskab, samt praktiske forståelser og udfoldelse i hverdagen. Alt i en form som er integrerbar med det moderne liv og den moderne forståelse af virkeligheden og hvad der er vigtigt.
Du møder undervejs dybere filosofiske perspektiver og logiske beskrivelser, som kan sammenlignes med teknisk naturvidenskabelige forståelser og principper. Det betyder at områder som f.eks. Healing, klarsyn og kanalisering, manifestation og guidning, energiforståelse og administration kan tilgås uden at konflikte med den moderne forståelse af virkeligheden.

Undervisningen henvender sig til dig, som er nysgerrig på eller ved, at der er mere mellem himmel og jord. Dig som gerne vil have indsigt, forståelse og balance med din følsomhed og din spirituelle vej. Uddannelsen er for dig, som gerne vil have åbnet og udviklet dine spirituelle evner, så de støtter dig i dit professionelle virke og i hele dit grundlag for at være dig.

Du møder her på Visdomsskolen en trinvis indtræden, som giver adgang til din trivsel, indsigt, visdom og udfoldelse af dine kompetencer. Adgangen danner  grundlag for en stærk balanceret eksistens i dit liv, i dit erhverv og i dit virke som moderne menneske. Ord, healinger og opgaver i undervisningen er baseret på kanaliseringer fra Kilden/Spirit. Denne højere lære er skabt i en form, som har til udgangspunkt at få dig det rette sted hen og åbne for din rene indre adgang til visdom.

Kursus

De indviende tre første trin, svarerende til basisuddannelsen, varer godt et år.
Den efterfølgende overbygning tager yderligere godt et år, og specialiseringen vil være individuel og varer også typisk et år, alt efter hvor meget plads du har i livet til dit speciale og om der vælges et eller flere specialiseringsmoduler. Igennem uddannelsen bliver du klædt på til at være og bære den moderne bevidsthed i  balance. Balancen i bevidstheden danner grundlaget for at kunne følge med i tidens hastigheder og svingninger på den bedste, sundeste og mest oppebærende måde, svarende til at få installeret ekstra gear. Gear som giver både sundere acceleration og bedre evne til at sejtrække.

Undervisningen bærer dig frem på din egen rejse fra søgende og undrende, til erkendende og vidende og endelig til praktiserende og udøvende af det at bære og være balanceret bevidsthed i den moderne virkelighed.

Udtalelser

“Der er jo SÅ mange fordele. Det har givet stor positiv spredning overalt i mit liv”
Helleli
Helleli
“Jeg ser meget frem til lektionerne og det balancerer virkeligt mit liv på så mange måder -Tak for det”
Lena
“Alt hvad jeg – ubevidst -har ledt efter et halvt liv”
Samouell

“Moderne shamanisme tager også udgangspunkt i åndsvidenskaben, som er den videnskab, der dannes på baggrund af forståelser og erkendelser. Forståelser og erkendelser, som dannes på baggrund af de spirituelle sansers svar på hypoteser. Det at stille de spørgsmål, der danner svar på hypoteserne, er en af den moderne shamans vigtige kompetencer”