Ansøgning om optagelse på Basisuddannelsen er beskrevet herunder.

Sædvanligvis er du optaget på Overbygningen på baggrund af din certificering fra Basisuddannelsen. Du optages til Speciale efter certificering på Overbygningen og efter individuel samtale.

Hvis du vil til samtale om optagelse på Speciale eller er tidligere studerende og skal ansøge om merit kontakter du os på denne formular.

ANSØGNING OM OPTAGELSE PÅ BASISUDDANNELSEN

Basisuddannelsen er første del af tre og klæder dig på til at praktisere klarsyn og healing af såvel dig selv, din familie og evt. klienter eller mennesker du i dit nye eller dit gamle job beskæftiger dig med. Du har indsigt i energi og bevidsthed og du kan arbejde med harmonisering af energi i områder og huse, kan kommunikere med bevidstheder på din måde og har redskaber til rådighed, der støtter dig i at tage sundt lederskab i dit liv på alle planer.

I nedenstående skema finder du en række spørgsmål, som udfyldes på bedste vis.

Du kontaktes herefter på telefon, når jeg sammen med en eller to kollegaer har mærket efter hvordan undervisning på Visdomsskolen vil kunne støtte dig i at træde ind i et bedre udgangspunkt og åbne til dine potentialer.Du bliver svaret indenfor maksimalt en uge.


Når du bliver optaget på uddannelsen, indbetales depositum, og hermed er din plads sikret. Du kan læse mere under praktiske oplysninger.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Bedste hilsner
Marianne