Energi, bevidsthed og energifelter
Selvindsigt, selvomsorg og spirituel hygiejne
Healing og balance
Klarsyn og kanalisering
Kontakt til og håndtering af al slags væsen
Sjælen og vejen

Basisuddannelsen på Visdomsskolen
Opstart februar 2022

Er du klar til at overgive dig til den lærdom, der får dig det rette sted hen?

Opstart på Basisuddannelsen
Det optimale udgangspunkt for modtagelsen af undervisningen, er at du før opstart på første trin, har modtaget en kernehealing. Hvis ikke du har plads til det inden start, så anbefales det, at du modtager en kernehealing inden for de første tre måneder efter start.

Uddannelsen startes op med flere orienteringsmøder

Det næste ligger den 10/1 kl 10 – se de første to på replayvideoer i bunden af siden her. Der er tre forskellige former for deltagelse i undervisningen. De tre former, har tre forskellige opstart og orienteringsmøderne bruges til at hjælpe dig på plads med opstart i din version. På disse møder vil du derfor mødes med deltagere fra de tre forskellige versioner.

Tre muligheder for deltagelse

Du kan deltage som din egen Mentor

Her deltager du udelukkende med videoundervisning og opsamlingsmøder online i lukkede facebookgrupper.

Du deltager i det tempo, som passer dig, idet der er løbende opstart på alle 6 videomoduler. Du deltager i de første to moduler i sammenhæng. De næste 4 kan tages, som det passer dig.

Efter hvert modul kan du svare på en række faglige spørgsmål og få kursusbevis for videoundervisningen.

Når der er deltagere nok, der har meldt ud, at de gerne vil deltage i afslutningsmodul 7 som er to liveweekender, så findes der en dato, som meldes ud i god tid. Prisen herunder er inkl Modul 7, som koster 5.000 kr.

Vejen Hjem forløbet får du med, hvis du køber hele forløbet på en gang eller melder dig til med Mentor – ellers kan du tilkøbe det som et ekstra modul til samme pris som de andre moduler.

Pris pr modul: 3.500 kr

I alt 22.500 kr (Hvis du betaler det hele på en gang)

Ny mulighed: Betal 2.200 pr md i 12 måneder

Du kan deltage med Mentor uddannet hos og godkendt af Marianne Lane

Du modtager samtidig undervisning via videomaterialet, som når du deltager som din egen Mentor. Der vil derfor også her været et stort egetansvar i forhold til at deltage i undervisningen.

Der vil være flere mentorer at vælge imellem. Nogle vil mødes online, imens andre måske tilbyder undervisning, hvor man mødes fysisk. 

Du kan vælge frit mellem de forskellige mentorer – de kan have begrænset antal pladser, ligesom de har ret til at sige nej til deltagere, hvis det for dem ikke mærkes til at samarbejdet vil være optimalt.

Du følger som udgangspunkt den samme Mentor under forløbet. Forløbet varer et år, hvor der vil være ferieperioder uden undervisning.

 

Pris: 2.500 kr om måneden

I alt 30.000 kr

Du kan deltage med Marianne Lane som personlig underviser

Her vil du kunne deltage som din egen Mentor med videoundervisning og du vil kunne deltage i undervisning med Mentor uddannet og godkendt af Marianne Lane.

Derudover vil du modtage en times personlig undervisning om måneden af Marianen Lane og være med i en lukket facebookgruppe med de andre studerende hos Marianne.

Der vil stadig være en stor grad af egetansvar for modtagelsen af undervisningen, ligesom du vil skulle påregne meget arbejde med dig selv. 

Du vil skulle til optagelsessamtale med Marianne Lane og blive vurderet med klarsyn af en eller to eksterne undervisere. (Vælg knappen “Send Mail”)

Der er plads til 12 deltagere med Marianne som personlig underviser

Pris: 4.500 kr om måneden

I alt 54.000 kr 

Oversigt over indhold på Basisuddannelsen

Videoer vedrørende Basisuddannelsen

Det første Orienteringsmøde ​

Det andet Orienteringsmøde

Se første lektion af Modul 1 lektion 1 - Den Indre VIsdom

Se første lektion af Vejen Hjem